Perui masszázs

Ezt a masszázstchnikát több mint 20 éve hoztuk peruból viszonylag erőteljes technika.

Ott a magas hegyek és a nehéz viszonytagságok között élő emberek életét segítő és támopgató masszázs fajta.

Ez egy mélyen aktivizáló masszázs

  • Hatékonyan lazítja a feszes izmokat és ínakat.
  • Támogatja és serkenti a nyirokrendszert, ezáltalt az immunrendszer működését is nagy mértékben javítja.
  • A test számos fontos ponját érinve élettani és leki folyamatokat indít el.
  • Érzelmi blokkokat old.

A Perui masszázs tartalmaz egy kávés, vagy gyümölcsös bőrradírozást a gerinc mentén és a kéz- illetve lábfejen.

Ezt követően a gerincet  meleg Perui kovafölddel, vagy meleg kávés  pakolással …..a kéz, illetve lábfejre Q10/hidratáló/hibiszkuszos vagy mézes pakolás kerül .

Az őrölt kávé eltávolítja a bőr elszarusodott hámrétegét és megnyitja a pórusokat, így az értékes hatóanyagok könnyebben szívódnak fel. A kávénak azonban nemcsak méregtelenítő hatása van, hanem megelőzi a zsírmolekulák kialakulását, ezáltal csökkenti a narancsbőr tüneteit és feszesíti a bőrt.

Megszünteti az álmosságot, javítja a hangulatot, stimulálja az agykérget, gyorsítja a gondolkodást és  teljesítménynövekedést idéz elő….Méregtelenítő, vagy fogyókúrás kezeléssorozatok kiegészítője.

A Perui kovaföld gazdag-, természetes forrása a szervezetünk számára hasznosítható szilícium-dioxidnak (SiO2), mely sejtjeink legfontosabb alkotóeleme. Tisztít és méregtelenít. A Perui kovaföld az egyik legtisztább (94%) minőségű étkezési kovaföld. 15 féle természetes ásványi anyagot tartalmaz, többek között magnézium, kalcium, szilícium-dioxid, nátrium, vas és sok nyomelemet is. Pl. titán, bór, mangán, réz, cirkónium. Megtisztítja a beleket, az ereket, a nyirokkeringést, a bőrt és minden egyes sejtünket. Megköti a nehézfémeket.