Láb masszázs

A láb a testet támasztja alá. A lábfejekre nehezedik az egész testünk súlya, egyensúlyban tartják a testünket. A lábboltozatunk felelős a testünk statikájának biztosításáért: tompítja a rázkódásokat, a járásunkat simává egyenletessé teszi.

Ennek a masszázsnak az a célja és egyben jótékony hatása, hogy segít a talp izmainak ellazulni, segít felfrissíteni a talpat, lábat, lábfejet, bokát, ami által az egész test is kicsit felfrissül. A frissítő talpmasszázs nem fájdalmas. Kellemes, lazító hatású.

LÁBMASSZÁZS : BŐRRADÍROS és tápláló pakolásos kényeztetés
A bőrradírok nagyon jótékonyak a bőrünknek. A bőrradírban lévő szemcsék segítenek az elhalt bőrrétegtől megszabadulni, ezáltal jobban tud bőrünk lélegezni. Felfrissítik, megújítják a bőrt, sokkal simább és puhább lesz.
A teljes ellazulásért és felfrissülésért a választott pakolás felkenve, majd fóliával betekercselve pihenéssel töltünk 20-30 percig a masszázs után. ! Relaxálunk, míg a bőrünk is feltöltődik vitaminokkal és ásványi anyagokkal és ezek által simává, puhává válik – megszépül.
Gyümölcsös pakolás
A gyümölcsökben is rengeteg az ásványi anyag, nyomelem és vitamin található, melyek nem csak táplálkozás útján juthatnak a szervezetünkbe, hanem akár bőrünkön keresztül is a pakolás során.
Nagy melegben ezek a pakolások nagyon jól tudják hűsíteni testet.
Iszapos pakolás
Az iszap: Agyag-, karbonát-, szulfát ásványokban és szerves anyagokban gazdag.
Erősíti a szervezetet, nyugtató hatású, fájdalomcsillapító.

Algás pakolás
feszesíti a bőr szöveteit (hidratál és regenerál), javítja a keringést, segíti a hormonrendszer egészséges működését, felborult anyagcserét helyreállíthatja, fokozza a méreganyagok kiürülését a szervezetből, javítja a test természetes védekezőképességét, gyulladáscsökkentő hatású,
Az algák több vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, mint sok más élelmiszer.
Tartalmaz többszörösen telítetlen Omega 3 zsírsavakat, számtalan vitamint.
Tartalmaz B vitamint, C és E vitaminokat, vasat, jódot és káliumot!